Shoot: Mirthe <3 Tesla

In juni kreeg ik een appje van een buurvrouw van ons. Haar dochters zorgen hier altijd voor de huisdieren en haar jongste dochter is gek op het automerk Tesla. Dit meisje zou 16 worden in augustus en baalde er heftig van dat ze op haar school niet aan gala’s deden. Dus toen kwam de vraag: “Kunnen we wat regelen? We hijsen haar in een jurk en kunnen jullie dan een ritje met de tesla maken? Dan regel ik wel iemand die foto’s kan maken…..” Waarop mijn reactie uiteraard was hé ik kan foto’s maken. Zo gezegd zo gedaan. 31 augustus haalde we Mirthe en haar beste vriendin op en zijn we naar een mooi stukje gereden om de foto’s te maken.

Een gedachte over “Shoot: Mirthe <3 Tesla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s