Interieurfotografie

certificaat interieurfotografie

Afgelopen maanden heb ik mij verdiept in een andere tak van de fotografie dan mijn gebruikelijke takken. Namelijk in Interieurfotografie. Wat weer een verzamel naam is voor verschillende andere fotografievormen. Zoals bijvoorbeeld het interieur van een auto, een tuin, een huis, een kantoor, kerk of andere gebouwen en objecten. Op dinsdag 2 juli heb ik deze verdieping/cursus/opleiding afgerond en mijn certificaat mogen ontvangen.

 

En als kers op de taart heb ik op 1 juli te horen gekregen dan ik uiterlijk per 1-9-2019 mag beginnen op mijn nieuwe werkplek namelijk bij Zibber als customer support fotografie. Zibber koppelt makelaars en fotografen aan elkaar om een goede presentatie te geven van woningen die in de verkoop staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s