Shoot: Popkoor Spirit

Ik heb een jaartje bij het Popkoor bij mij in het dorp gezongen, maar moest door persoonlijke omstandigheden hiermee stoppen. Dit betekend echter niet dat ik het volledige contact met hen ben verloren. Zo hebben we laatst een photoshoot gedaan. In een half uur tijd heb ik met het hele koor een paar mooie platen gemaakt die zijn nu kunnen gebruiken voor hun promotionele doeleinden. Overigens zijn ze nog op zoek naar nieuwe leden. Meer over spirit weten? Kijk hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s