Shoot: Babette&Michel

Lang gewacht toch gebeurd. Ik had met Babette en Michel al lang de afspraak staan dat we een shoot zouden gaan doen, maar door het slechte weer en afwijkende werkschema’s was het plannen even lastig. Vandaag tussen de regen van gisteren en morgen in nog een mooie dag gevonden om naar een bijzondere locatie te gaan, namelijk Land van ooit. Ik heb haar in 2 jaar tijd op zien bloeien van timide en onzeker, naar het mooie mens wat ze nu is. Hij vertelde mij een prachtig verhaal over hoe ze uiteindelijk bij elkaar zijn gekomen.

Ik ben fotograaf, maar luister graag naar de verhalen die mensen te vertellen hebben. Dat helpt bij het maken van de foto’s, maar ook bij de nabewerking.

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op en hier vind je mijn prijslijst.

Een gedachte over “Shoot: Babette&Michel

  1. Leuke shoot. Mooi perspectief en contrast. Knap gedaan!

    De liefde straalt er vanaf! Ik krijg er spontaan de jeuk van, ik bedoel kriebels.

    Gr. Petronella

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s