Shoot: Marijn&Daan

Een tijdje geleden heb ik een fotoshoot verloot via mijn facebookpagina. Marijn was één van de gelukkige die uit de pot werd getrokken. En vandaag ben ik samen met haar en haar vriend Daan op pad gegaan in de Loonse en Drunense Duinen. Wat wat ongemakkelijk begon, eindigde in leuke spontane foto’s. Mer plezier heb ik ze zitten bewerken.

Ook graag een fotoshoot doen? Neem contact via mijn contactpagina. 

Mijn prijslijst vindt je hier. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s