Macro

Veel van de fotografie soorten waar ik mee bezig ben kan ik voor anderen doen. Het maken van een specifieke foto, portretten van mensen of dieren en studiowerk. Maar er zijn een paar facetten in de fotografie waar ik mezelf mee uitdaag en nog steeds in wil groeien en door ontwikkelen. Een van deze dingen is Macro fotografie.

Mijn macro-lens gaat dan ook eigenlijk altijd met mij mee als ik een stuk ga wandelen. Zo ook tijdens mijn wandeling door de Loonse en Drunense Duinen. De mossen die daarop vol op groeien geven in Macro geweldige surrealistische landschappen weer. En de jonge knoppen aan de bomen bevatten prachtige patronen. En een jong plantje in een raamkozijn toont zijn eigen wereld.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s