Kinderen

Ik noemde op mijn homepage al dat ik voornamelijk met kinderfotografie bezig ben. Hierboven is Anissa. Haar moeder belde mij een paar jaar geleden en vertelde mij dat ze altijd wat onzeker was en net jarig dus dat ze haar dochter een fotoshoot cadeau wilde doen. Ze had goede verhalen over me gehoord.

luna 3 luik.jpgDit is Luna en dit drie luik maakte onderdeel uit van mijn afstudeerproject aan de fotovakschool. Kinderen en hun lievelingskleur. De lievelingskleur van deze dame laat niks te raden over. En die lolly? Die mocht ze lekker mee naar huis nemen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de naam van de jarige job ben vergeten. Maar deze foto’s zijn in mijn mobiele studio gemaakt en was geboekt als kinderfeestje. Deze meiden kregen het pakket met alles erop en eraan. Ik heb een ruime collectie sjaals en hoedjes die ze mochten gebruiken, ze mochten 2 kledingsets meenemen en in de kleedruimte stond snoep en drinken voor ze klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s